Δωρεάν Μεταφορικά

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση...

Curabitur placerat urna augue, id luctus sem imperdiet id. Nunc congue ac libero ut lacinia. In ultrices elementum ipsum, in tempus enim accumsan..

  • (+61 2) 9251 5600
  • PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia

Το www.saveyourfeet.gr παρέχει την δυνατότητα σε πελάτες χονδρικής να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους εύκολα και γρήγορα μέσω διαδικτύου.


Πρώτο βήμα για να έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τις χονδρικές τιμές των προϊόντων αλλά και να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία είναι να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας "ΕΓΓΡΑΦΗ B2B" ή το σύμβολο με το ανθρωπάκι πάνω δεξιά της σελίδας και στην συνέχει "εγγραφή".


Μόλις καταχωρήσετε τα πλήρη στοιχεία σας και επιλέξετε εγγραφή στέλνεται αίτημα αυτόματα στην εταιρεία μας. Για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όλες οι εγγραφές για να γίνουν ενεργές επιβεβαιώνονται πρώτα από το προσωπικό μας κατά τις ώρες λειτουργίας της εταιρείας Δευ-Παρ 8:00-16:00.


Αφού ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας θα λάβετε email ενεργοποίησης και θα είστε πλέον έτοιμοι για τις ηλεκτρονικές σας αγορές!


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με την διαδικασία της εγγραφής σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλ. 216 9001458 – email www.saveyourfeet.gr).

Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο για να σας εξυπηρετήσει.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του saveyourfeet και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.